De huisomroep van Surplus Kijk hier live
  1.  

  Alle video's

  • *

   Gast aan Tafel - Literair cafe De Groene Fee - Louis van Londen

   31 maart 2024
   Literair cafe De Groene Fee organiseert regelmatig gezellige avonden met poëzie, performances en muziek in het Belcurmhuis in Breda. Louis van Londen weet er alles van.
  • *

   Gast aan Tafel - Stichting Kleurke - Rensz Gorisse

   31 maart 2024
   Rensz Gorisse maakt met vrijwillige muzikanten in een een kleine setting muziek met dementerende. Onze muzikanten geven kleur aan het leven van ouderen met dementie door middel van huiskameroptredens binnen zorginstellingen in de regio Breda.
  • *

   Gast aan Tafel - Gilde de Baronie - Bob Bergkamp en Frans van den Broek

   31 maart 2024
   Stichting Gilde De Baronie is een bruisende vrijwilligersorganisatie die zich actief inzet voor de gemeenschap in de Baronie van Breda. Bob Bergkamp en Frans van den Broek over alle activiteiten en de rondleidingen door het historische centrum van Breda.
  • *

   Gast aan Tafel - Surplus - Gemma Verlijsdonk

   31 maart 2024
   Gemma Verlijsdonk is Geestelijk Verzorger bij Surplus. In Gast aan Tafel vertelt ze over haar werk en de levensvragen waar clienten van Surplus over kunnen praten.
  • *

   Gast aan tafel - Yvon Né

   23 maart 2024
   De Bredase kunstenaar en dichter Yvon Né is Gast aan Tafel. Ze vertelt alles over haar werk, haar expositie in de KEG EXPO in Schijndel. Ze draagt ook een gedicht voor.
  • *

   Gast aan Tafel - Michiel Crince - Marga Mincoplein

   23 maart 2024
   Het Bredase Oranjeplein heeft een complete metamorfose ondergaan en krijgt een nieuwe naam: Marga Mincoplein. Michiel Crince heeft zich met zijn werkgroep jarenlang ingezet voor de herinrichting en naamswijziging.
  • *

   Livestream Elisabeth TV

   27 januari 2024
  • *

   Open Dag Wagenbouwers Kielegat 2024

   20 januari 2024
   In de bouwloods aan het Hekven in Breda wordt hard gebouwd aan de wagens voor de Grote Kielegatse Optocht. Cameramannen Ruud Mosies en Pim van Ginneken namen er een kijkje. Ook Prins Driekus d'n Tweejde kwam met zijn gevolgd polshoogte nemen.
  • *

   Gast aan Tafel - Anouk Bakkers - Stichting Kielegat

   13 januari 2024
   Anouk Bakkers is Sjef Pers en Promotie van Kielegat. Ze praat bij ETV Gast aan Tafel over de Kielemaatjes. Met dit inititaief kunnen senioren en mensen met een beperking ook de Grote Optocht van het Kielegat meebeleven.
  • *

   Gast aan Tafel - Cyberambassadeurs Breda

   13 januari 2024
   Cybercrime is voor burgers een groot probleem die het slachtoffer worden van slimme criminelen. In Breda zetten enthousiaste vrijwilligers zich in om hun wijk- en buurtgenoten bewust te maken van cybercriminaliteit. In ETV Gast aan Tafel vertellen Joost Lieshout, Patricia Mulders en Rob van den Hoek van het Digi-Taalhuis Breda en de Cyberambassadeurs er alles over.
  • *

   Gast aan Tafel - Prins Driekus d’n Tweejde van ut Kielegat

   13 januari 2024
   Kielegat heeft een nieuwe Prins, Driekus d’n Tweejde mag de komende jaren het carnavalsfeest van Breda aanvoeren. Samen met zijn pages Danielle de Jong en Danielle Genefaas is hij bij ETV te gast.
  • *

   Gast aan Tafel - Ivo Boschman - Bhüne

   8 januari 2024
   Ivo Boschman is de drijvende kracht achter Bühne Breda, een broedplaats voor creatief talent aan de Veemarktstraat. Je kunt bij Bühne ook binnenlopen voor warme koffie, coole kunst, koud bier, lauwe muziek, hete kurrie, een hille werkplek of frisse feesten.
 1. Op TV vandaag

  • *

   De ETV Carrousel

    Vandaag op ETV de carrousel met het laatste nieuws uit BN De Stem, het weerbericht, reportages vanuit de Surplus-locaties, actueel Bredaas nieuws en heel veel gezellige muziek.

   Het weer

   Laatste nieuws