De huisomroep van Surplus Kijk hier live
  1.  

  Alle video's

  • *

   Tridium Breda 2024

   10 juli 2024
  • *

   Bezoek Koningin Maxima aan Surplus Woonzorgcentrum Sint Martinus

   4 juli 2024
   Koningin Maxima bezocht op donderdagmorgen 4 juli Zevenbergschenhoek. Ze nam ruim de tijd om met de bewoners van Surplus Woonzorgcentrum Sint Martinus te praten.
  • *

   Dans door de buurt impressie 30 juni 2024

   1 juli 2024
   Naast dansen met actieve ouderen, gaat onze aandacht ook uit naar jongeren. Leerlingen van de internationale schakelklassen en studenten hebben hun licht laten schijnen op De Ader en hebben initiatief genomen tot het maken van beweging. 'Dans door de Buurt' brengt de belevingswereld van deze verschillende leeftijden samen. Een ontmoeting tussen generaties en culturen binnen en buiten de school.
  • *

   Gast aan Tafel - Triduüm Breda - Myrjam van Dorst & Adri Verkooijen

   29 juni 2024
   Op maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 juli 2024 wordt in de Sacramentskerk weer het jaarlijkse Triduüm Breda georganiseerd. Myrjam van Dorst & Adri Verkooijen vertellen in ETV Gast aan Tafel alles over dit bijzondere evenement dat mensen bij elkaar brengt.
  • *

   Opening Beleeftuin Elisabeth

   22 juni 2024
   De locatie Elisabeth van Surplus heeft sinds kort een echte Beleeftuin met leuke zitjes, mooie planten, een echt tuinhuisje en plantenbakken op hoogte. Een ware oase voor onze bewoners.
  • *

   Gast aan Tafel - Dagboek van een wijkzuster - Els Meeuwisse

   26 mei 2024
   Els Meeuwisse is in de regio Fijnaart altijd wijkzuster geweest. Ze heeft haar belevenissen in een mooi boekje opgeschreven dat Surplus heeft uitgegegen. In ETV Gast aan Tafel vertelt ze haar verhaal.
  • *

   Gast aan Tafel - Valpreventie Breda - Shania Faber

   26 mei 2024
   Valpreventie Breda zet zich in voor de sportieve gezondheid van Bredase 60-plussers. Ze willen vallen voorkomen en voldoende beweging stimuleren. Shania Faber vertelt er bij ETV Gast aan Tafel alles over.
  • *

   Gast aan Tafel - Vrijwilligerswerk bij Surplus - Dennie Dam & Edseline Isenia

   25 mei 2024
   Binnen Surplus is de inzet van vrijwillige medewerkers heel erg belangrijk. Vrijwilligers geven net dat beetje extra aan het leven van bewoners en clienten. Een heel mooi verhaal van Dennie Dam & Edseline Isenia bij ETV Gast aan Tafel
  • *

   Gast aan Tafel - Gert-Jan van den Bemd

   25 mei 2024
   De nieuwste thriller van auteur Gert-Jan van den Bemd speelt zich af in Breda. Een man die een parkeerkaartje koopt en direct weer vertrekt is de aanleiding door dit spannende boek 'Lex' van de Bredase auteur.
  • *

   Jazz Breda Vrijdag 2024

   10 mei 2024
  • *

   Koningsdag Breda 2024

   28 april 2024
   Verslag van Koningsdag 2024 in het centrum van Breda.
  • *

   Gast aan Tafel - John van Ierland

   25 april 2024
   John van Ierland is een hele productieve Bredase schrijver en tekenaar. Hij vertelt bij ETV Gast aan Tafel over zijn schrijverschap waar vaak Breda centraal staat. Hij gaat onder andere in op de herdenking van 80 jaar bevrijding en het theaterstuk dat er komt over 'De geest van de Vloeiweide'.
 1. Op TV vandaag

  • *

   De ETV Carrousel

    Vandaag op ETV de carrousel met het laatste nieuws uit BN De Stem, het weerbericht, reportages vanuit de Surplus-locaties, actueel Bredaas nieuws en heel veel gezellige muziek.

   Het weer

   Laatste nieuws