De onafhankelijke huisomroep van Surplus Kijk hier live
  1.  

  Alle video's

  • *

   Gast aan Tafel - Lidwien Hupkens - De erfenis van Breda 750

   2 februari 2023
   Lidwien Hupkes was de drijvende kracht achter de viering van Breda 750. In 2002 was het 750 jaar geleden dat Breda stadsrechten kreeg. Het werd een groot feestjaar. Samen met Lidwien Hupkens kijken we de beelden nog eens in verwondering terug.
  • *

   Gast aan Tafel - Barbara Putters en Ad van Hees - Breda in Miniatuur

   30 januari 2023
   Ad van Hees maakt prachtige miniaturen van iconische gebouwen uit Breda. Gebouwen die er nog staan maar ook van gebouwen die al lang uit het straatbeeld zijn verdwenen. Samen met Barbara Putters van is hij bij ETV te gast.
  • *

   Gast aan Tafel - Kitty van der Made - Mijn Woongenoot

   28 januari 2023
   Kitty van der Made wil mensen bij elkaar brengen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de de wooncrisis. Met haar initiatief Woongenoot koppelt ze mensen die een kamer over hebben aan mensen die woonruimte zoeken. Het is niet zomaar verhuur want ze moeten wel bij elkaar passen. Kitty zorgt voor een passende match.
  • *

   Gast aan Tafel - Ger Couvreur - Tapperijke

   28 januari 2023
   Ger Couvreur is een begrip in Breda. Als entertainer met onvergetelijke carnavalshits als de Muts en als barman van het kleinste maar gezelligste café van Breda. Hij is eind 2022 gestopt met zijn kroeg en blikt bij ETV blijmoedig terug.
  • *

   Gast aan Tafel - Linda Blij - Liefbrief

   28 januari 2023
   Linda Blij schrijft lieve briefjes uit het hart op haar vintage typemachine. Het is haar grote wens dat we allemaal meer met liefde naar onszelf kijken. Om bij te dragen aan dat gevoel schrijft ze kleine gedichtjes van grote betekenis.
  • *

   Open dag Wagenbouwers Breda

   17 januari 2023
   De Bredase wagenbouwer zijn er bijna weer klaar voor. Op de Open Dag kon tout carnavalminnend Breda de vorderingen van dichtbij in de bouwhal volgen.
  • *

   Opendag Boemeldonckse Bouwschuren

   15 januari 2023
   De Boemeldonckse bouwclubs openden zondag 15 januari hun bouwschuren voor het publiek. ETV nam een kijkje bij de Dwarsliggers, de Boemelbende, de Bixe Draoke, de Buksen en de Apenkoppen. Het werd een hele gezellige en drukke middag in het buitengebied van Prinsenbeek.
  • *

   Lichtjestocht Prinsenbeek 2022

   31 december 2022
   Elk jaar organiseert de Trekker Oldtimer Club Overbos Prinsenbeek een lichtjestocht in het dorp. In 2022 reden maar liefst 30 tractoren langs een haag van publiek.
  • *

   Kerstlicht Ulvenhout

   25 december 2022
   Op kerstavond filmt ETV het kerstlicht in de Dorpsstraat in Ulvenhout. De Laurentiuskerk straalt en op de Pekhoeve is het heel gezellig rond de ijsbaan.
  • *

   Kerst op het Begijnhof Breda 2022

   19 december 2022
   Het was weer als vanouds Kerst op het Bredase Begijnhof. Met optredens, gluhwein & chocolademelk, een kerstverhaal in een winterse sfeer.
  • *

   Kerstwandeling Breda

   19 december 2022
   De Kerstwandeling Breda liep door de Boulevard van Elisabeth waar ze warm werden ontvangen.
  • *

   Gast aan Tafel - Het Gele Huis

   19 december 2022
   Geertrui van den Brink & Ad Marijnissen van Het Gele Huis uit Princenhage zijn Gast aan Tafel. Ze praten over de expositie Troost & Hoop.
 1. Op TV vandaag

  • *

   De ETV Carrousel

    Vandaag op ETV de carrousel met het laatste nieuws uit BN De Stem, het weerbericht, reportages vanuit de Surplus-locaties, actueel Bredaas nieuws en heel veel gezellige muziek.

   Het weer

   Laatste nieuws