De onafhankelijke huisomroep van Surplus Kijk hier live
  1.  

  Alle video's

  • *

   Gast aan Tafel - Roel Klei -De Nieuwe Mark

   26 may 2022
   Breda gaat de komende jaren de Nieuwe Mark doortrekken vanaf de Markendaalseweg via de Seeligkazerne tot de singel. Het hele traject wordt dan doorvaaarbaar. Projectleider Roel Klei vertelt alles over de plannen.
  • *

   Gast aan Tafel - Harry Kanters en Joep Peeters - Breda Jazz Festival

   26 may 2022
   Het is eindelijk weer Breda Jazz Festival. Muzikanten Harry Kanters en Joep Peeters zijn al vanaf het begin bij het Jazz Festival betrokken en halen samen herinneringen op.
  • *

   Gast aan Tafel - Wendy Blok - van Beers

   26 may 2022
   Wendy is verpleegkundige bij Surplus en schildert in haar vrije tijd. Ze exposeert haar schilderijen in de Boulevard van Elisabeth.
  • *

   Gast aan Tafel - Han Verheijden en Lidwien Hupkens - Vrienden Podiumkunsten Breda

   22 may 2022
   Toen stadsschouwburg Concordia in de jaren zestig van de vorige eeuw aan de gemeente Breda werd verkocht bleef er veel geld over. Nu worden met dat geld initiatieven in de lokale podiumkunst ondersteund.
  • *

   Gast aan Tafel - Petra Groenewegen-de Mönnink - Surplus

   22 may 2022
   Petra Groenewegen-de Mönnink is de nieuwe voorzitter van centrale cliëntenraad van Surplus. Zij vertelt in Gast aan Tafel van ETV over haar nieuwe uitdaging en de eerste indruk die ze heeft van Surplus.
  • *

   Gast aan Tafel - Prins Woud de 56ste van Boemeldonck

   21 may 2022
   Prins Woud de 56ste van Boemeldonck met zijn hofdames op bezoek bij ETV. Ze praten over de grote Boemeldonckse Optocht 2022 die op 5 juni door de Prinsenbeekse straten trekt.
  • *

   Gast aan Tafel - Adri Verkooijen - Tridiuum Breda

   21 may 2022
   Op 26,27 en 28 Juli 2022 is er weer het jaarlijkse Triduüm Breda. Adri Verkooijen vertelt alles over deze driedaagse die al sinds 1930 in de Sacramentskerk wordt georganiseerd.
  • *

   Muzikale Avond van KBO in Heksenwiel

   30 march 2022
   Een verslag van een leuke Muzikale Avond in Centrum Heksenwiel met Carlo Verkooijen.
  • *

   Gast aan Tafel - Vincent de Haas - Congregatie Alles voor Allen

   23 march 2022
   Vincent de Haas Administrateur van de congregatie Alles voor Allen is Gast aan Tafel. Het vertelt over de zusters Franciscanessen die zo'n belangrijke rol bij Elisabeth hebben gespeeld.
  • *

   Gast aan Tafel - Peter van der List - Opgeruimd Breda

   23 march 2022
   Peter van der List vertelt over alles over het initiatief Opgeruimd Breda waar gewone Bredanaars met een prikker op pad gaan en zwerfafval opruimen.
  • *

   Politiek Café: Zorg

   14 march 2022
   In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022 organiseerde de Dorpsraad Princenhage hét Bredase debat. ETV zorgde samen met BredaNu voor de uitzending.
  • *

   Lichtjestrein Zeuvebultelaand

   2 march 2022
   In Zevenbergen werd het jeugdcarnaval afgesloten met een lichtjestrein en de verbranding van het kinderknijn op de Markt. Jeugdprins Luuk en Jeugdprinses Romy gingen voorop in de bonte stoet.
 1. Op TV vandaag

  • *

   De ETV Carrousel

    Vandaag op ETV de carrousel met het laatste nieuws uit BN De Stem, het weerbericht, reportages vanuit de Surplus-locaties, actueel Bredaas nieuws en heel veel gezellige muziek.

   Het weer

   Laatste nieuws