De huisomroep van Surplus Kijk hier live
 • *
 • *
 1. Over ETV

  ETV (voorheen Elisabeth TV) is de huisomroep van voormalige Stichting Elisabeth die al zo’n 40 jaar televisieprogramma’s maakt voor haar bewoners en cliënten. De toenmalige directeur, dr. Batenburg was de grote initiator van een eigen televisieomroep. Hij had in de jaren tachtig al gezien dat televisie voor onze bewoners het venster op de wereld is en wat is er nu mooier als je ze ook een eigen venster kunt geven. In de loop der jaren heeft ETV haar programma en technische faciliteiten steeds aangepast aan de tijdgeest. Waren de eerste uitzendingen incidentele registraties van activiteiten op VHS-kwaliteit, nu is er 24 uur per dag uitzending in HD.   

   

  ETV verzorgt voor de bewoners, cliënten en betrokkenen bij Surplus op een eigen televisiekanaal 24 uur per dag een tv-programma met informatie en entertainment. Het programma draait in de vorm van een carrousel van zo’n 1,5 uur die zich steeds herhaalt. De cyclus begint met een infokanaal met geschreven nieuws vanuit de stichting, lokaal nieuws, sport en het weer. Daarna volgt een gevarieerd programma met reportages uit de stad en de locaties omgeven door gezellige muziek. Het programma is sterk gericht op de oudere doelgroep en de regio.

   

  ETV beschikt over een eigen regieset om activiteiten binnen Surplus en de regio met een meer-cameraregistratie te kunnen filmen en live uit te zenden. Deze HD-regieset met uitgebreide video- en audiofaciliteiten is ook voor externen te huur. 

   

 1. Op TV vandaag

  • *

   De ETV Carrousel

    Vandaag op ETV de carrousel met het laatste nieuws uit BN De Stem, het weerbericht, reportages vanuit de Surplus-locaties, actueel Bredaas nieuws en heel veel gezellige muziek.